Aqua Sphere Plavecké brýle VISTA PRO zrcadlová skla

Tento neodolatelný kus Aqua Sphere Plavecké brýle VISTA PRO zrcadlová skla od společnosti Aqua Sphere snadno získáte teď téměř zdarma! Teď za akční cenu 1815 Kč
Cena: 1815 Kč

JEDINEČNÉ JEDNOZORNÍKOVÉ PLAVECKÉ BRÝLE NA TRHU!
Firma Aqua Sphere vyvinula naprosto jediný typ plaveckých brýlí, které si zamilujete při jakémkoliv plavání! Plavecká jednozorníková maska je naprostou novinkou, která má hodně co nabídnout. Brýle Aqua Sphere PRO nabízí naprosto nerušený obraz bez jakéhokoliv rozmazání a jedinečné pohodlí při používání.
Tyto plavecké brýle vychází z populárních brýlí Vista. Vista pro však posouvá laťku zase o něco výše. Velmi to vystihuje i komentář výrobce Aqua Sphere: „Vista Pro posouvá vpřed hranice v technologii zakřivení plavecký brýlí, spojuje výjimečnou hydrodynamiku, perfektní přilnutí, excelentní komfort a patentovanou – MADE IN ITALY – kvalitu. Nejvyspělejší technologie v zakřivení zorníku poskytuje to nejlepší vidění, které můžete od vaší masky očekávat“.“
Pro co největší pohodlí při nošení, je lícnice vyrobena z hypoalergenního latex-free silikonu, která používá různé struktury na okraji lícnice pro perfektní přilnutí.
Díky použitím nejnovějších technologií při výrobě obleného skla, je zahnutý zorník, který je vyroben z polykarbonátu, zpracován tak, aby bylo dosáhnuto co nejlepší viditelnosti, bez zbytečných lomů světla. Díky novým přezkám Pivoting Quick-Fit je utažení a povolení pásku ještě rychlejší a snazší. Pivoting Quick-Fit přezky se přizpůsobí tvaru hlavy, poskytnou pohodlně a těsné přilnutí k obličeji bez zbytečných otlaků, a bez ohýbání nebo křivení rámečku.
Brýle byly vyzkoušeny atlety po celém světě, kteří ověřili novou technologii mimořádného zorného pole, stejně jako komfort při dlouhodobém nošení bez jakýchkoli otlačenin nebo podráždění.
Brýle poskytují 100 % UVA & UVB ochranu, dostupné v provedeních čirého skla, kouřových skel, nebo zrcadlových zorníků.
Vlastnosti:

patentovaná technologie jednodílného zaobleného zorníku
výborný výhled bez zkreslení
pozorovací úhel 180°
jednoduché Quick fit ovládání při nastavení pásku
nové pivotové přezky – pro ještě lepší komfort
pokročilá technologie (AFT-advanced fit technology) poskytuje lepší těsnost a komfort
100 % UVA & UVB ochrana
lícnice vyrobena z hypoalergenního latex-free silikonu
odolný polykarbonátový zorník s antifogovou úpravou, která je na všech zornících a ochranou proti poškrábání (pouze na zrcadlových zornících)
Barva černá
Aqua Sphere Plavecké brýle VISTA PRO zrcadlová skla u nás získáte za akční cenu 1815 Kč.

Další produkty z kategorie Plavecké brýle

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top