Aqua Sphere Pánský triatlonový oblek PURSUIT V3 MEN

Tento levný produkt Aqua Sphere Pánský triatlonový oblek PURSUIT V3 MEN od známé společnosti Aqua Sphere můžete získat na našich stránkách nyní v akci! Akční ceny již od 8190 Kč
Cena: 8190 Kč

Ať už se věnujete triatlonu dlouhodobě, nebo teprve začínáte, Aqua Sphere PURSUIT V3 MAN je to pravé pro vás. Neoprenový oblek, který ocení zejména začátečníci. Triatlonový oblek PURSUIT je pohodlný, pružný a disponuje dlouhou životností materiálu díky SCS-Coated Yamamoto 38 neoprenu.
Pánský oblek na triatlon PURSUIT V3 se skládá z několika různě silných panelů, které jsou strategicky a zcela záměrně umístěny následovně. Horní část obleku disponuje 2 mm neoprenem (podpaží, spodní strana zad). 4mm Aqua Drive panely jsou strategicky rozmístěné kolem středu těla. Zároveň jsou navrženy tak, aby poskytly co největší vztlak a snížily odpor. Thermo-Guard technologie znamená, že jsou panely na hrudníku, ramenech a nohou, které pomáhají udržet tepelný komfort. Kotníkové panely umožňují snadné oblékání a vysvlékání.
Pánský triatlonový oblek PURSUIT V3 disponuje lehce rozepínatelným zipem.
Aqua-Flex límec s manžetou pro minimální zatékání vody, eliminuje riziko odření krku. Pánský neoprenový oblek na triatlon je ze superstretchového neoprenu a poskytuje ochranu proti UV záření.
Triatlonový pánský oblek je flexibilní.
Doporučujeme u triatlonových obleků Aqua Sphere brát o jednu velikost větší, než nosíváte standardně. Pokud si výběrem nejste jisti, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme.
Velikost XXL
Aqua Sphere Pánský triatlonový oblek PURSUIT V3 MEN u nás získáte za akční cenu 8190 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top