Aqua Sphere Dětské plavecké brýle KAYENNE JUNIOR modrá skla

Tento nejprodávanější produkt Aqua Sphere Dětské plavecké brýle KAYENNE JUNIOR modrá skla od známé společnosti Aqua Sphere můžete sehnat právě zde skutečně levně. Nabídka již od 650 Kč
Cena: 650 Kč

KAYENNE JR jsou dětské brýle vycházející z oblíbeného modelu plaveckých brýlí pro dospělé KAYENNE. Velký zakřivený zorník poskytuje 180° široké zorné pole bez zkreslení. Dětem tak umožňuje skvělý rozhled do všech stran, a to jak nad hladinou vody, tak i pod ní. • Nový mikrorámeček zajišťuje optimální přilnutí brýlí a eliminuje tak průnik vody. Snadné seřízení s již nasazenými brýlemi umožňuje jednodoteková přezka Quick-Fit BuckleTM. Bezpečné a pohodlné seřízení pak udržuje stabilizační nosní přepážka.
• Skla plavecký brýlí KAYENNE jsou vyrobena z odolného Plexisolu® a opatřena vrstvou chránící před jejich nechtěným poškrábáním a mlžením.
• Plavecké brýle pro děti s modrými skly jsou velice univerzální. Jejich využití najdete především při slabším osvětlení krytých bazénů nebo při venkovním plavání za zhoršené viditelnosti. Například v důsledku mlhy nebo oparu.
Barva modrá
Aqua Sphere Dětské plavecké brýle KAYENNE JUNIOR modrá skla u nás získáte za akční cenu 650 Kč.

Další produkty z kategorie Plavecké brýle

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top