Applied Nutrition Glutamine 4K 120 kaps.

Levný kus Applied Nutrition Glutamine 4K 120 kaps. od známé společnosti Applied Nutrition můžete najít tady teď opravdu výhodně! Akční cena 439 Kč
Cena: 439 Kč

Glutamine 4K jsou vegetariánské kapsle, které vám v jedné dávce dodají 4 g glutaminu. Příjem této neesenciální aminokyseliny je důležitý zejména pro sportovce, neboť se její hladina tréninkem vyčerpává. Svou roli má však i v souvislosti s buňkami imunitního systému.

Glutamine 4K – vegetariánské kapsle, které v jedné dávce dodají tělu 4 g glutaminu

Glutamine 4K je ve formě kapslí, které vám v jedné dávce dodají 4 gramy glutaminu. Tato neesenciální aminokyselina je důležitá především pro sportovce, neboť se při náročných trénincích její hladina snižuje, a tak je potřeba ji doplnit. Příjem by však neměla opomíjet ani nesportující část populace, neboť se glutamin řadí mezi aminokyseliny důležité pro některé buňky imunitního systému. Glutamin je ve formě vegetariánských kapslí, které se dobře polykají. Navíc byl testován pro sportovce, takže se suplementaci nemusí vyhýbat ani profesionální atleti.

Glutamine 4K a jeho výhody

  • má formu kapslí
  • dobře se polyká
  • mohou jej užívat i vegetariáni
  • je testovaný pro sportovce
  • pomáhá doplnit glutamin ve svalech

Složení

HPMC (vegetariánská kapsle), stearát hořečnatý.

Dávkování

Užívejte 4 kapsle denně. Kapsle je nejlepší konzumovat po tréninku, aby pomohla obnovit hladinu vyčerpaného svalového glutaminu.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (4 kapsle)
L-Glutamin 4000 mg

Upozornění

Tento produkt byl vyrobený v zařízení GMP pod přísnou kontrolou kvality, aby byla zajištěna jeho trvale vysoká kvalita, která splňuje požadavky na registraci (MA) nebo specifikaci výrobku.

Pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte dítě, pokud trpíte na jakékoliv zdravotní potíže nebo užíváte jakékoliv léky na předpis, před použitím tohoto produktu se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Barva vícebarevná
Applied Nutrition Glutamine 4K 120 kaps. u nás získáte za akční cenu 439 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Applied Nutrition


Top