Applied Nutrition BCAA 6K 4:1:1 240 tab.

Oblíbený kus Applied Nutrition BCAA 6K 4:1:1 240 tab. pocházející od značky Applied Nutrition jednoduše seženete tady a teď právě levně! Nyní lze objednat jen za 599 Kč
Cena: 599 Kč

BCAA 6K 4:1:1 je směs obsahující tři esenciální aminokyseliny s rozvětveným řetězcem. Konkrétně se jedná o l-leucin, l-izoleucin a l-valin v poměru 4:1:1. Organismus si je neumí sám vytvořit, a tak je potřeba jejich pravidelné doplňování. Ve složení navíc najdete i vitamíny B6 a B12, které přispívají ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie.

BCAA 6K 4:1:1 – směs tří esenciálních aminokyselin obohacená o vitamíny B6 a B12

BCAA 6K 4:1:1 je směs, která obsahuje tři esenciální aminokyseliny, a to l-leucin, l-izoleucin a l-valin v poměru 4:1:1. Náš organismus si je nedokáže sám vytvořit, a tak je potřeba jejich pravidelné doplňování. Aminokyseliny mají v těle obecně důležitou roli, neboť se podílejí na syntéze bílkovin, které přispívají k udržení a růstu svalové hmoty a udržení zdravých kostí. Ve složení najdete navíc i vitamíny B6 a B12, které mají vliv na látkovou přeměnu důležitou pro tvorbu energie, správné fungování nervového systému, správnou tvorbu červených krvinek, fungování imunity a snížení únavy a vyčerpání. Doplněk stravy má formu tablet a v jedné dávce obsahuje 6 g BCAA. Ve složení nenajdete žádné živočišné složky, a tak ho mohou používat i vegani.

BCAA 6K 4:1:1 a jeho výhody

  • obsahuje l-leucin, l-izoleucin a l-valin v poměru 4:1:1
  • jedna dávka doplní 6 g BCAA
  • ve složení jsou i vitamíny B6 a B12
  • přispívá k udržení a růstu svalové hmoty
  • ovlivňuje látkovou přeměnu, která je důležitá pro tvorbu energie
  • přispívá ke správnému fungování imunity
  • pomáhá snižovat únavu a vyčerpání

Složení

Plnidlo: mikrokrystalická celulóza, stabilizátor: hydroxypropylmetylcelulóza, rostlinný glycerin (z oleje z palmových jader a kokosového oleje), protispékající činidlo: rostlinná kyselina stearová, oxid křemičitý, rostlinný stearát hořečnatý, celulosová guma.

Dávkování

Užijte 1 dávku (6 tablet) s vodou, kdykoli budete chtít přijmout aminokyseliny (BCAA). Doporučujeme užívat před a po tréninku nebo jinou fyzickou zátěží.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (6 tablet)
L-Leucin 4000 mg
L-Isoleucin 1000 mg
L-Valin 1000 mg
Vitamín B6 3 mg
Vitamín B12 5 mcg

Upozornění

Pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte, pokud máte jakékoliv zdravotní potíže nebo užíváte jakékoliv léky na předpis, před použitím tohoto produktu se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Barva vícebarevná
Applied Nutrition BCAA 6K 4:1:1 240 tab. u nás získáte za akční cenu 599 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Applied Nutrition


Top