Amplifi Cortex Polymer Grom multi

Tento žádaný kus Amplifi Cortex Polymer Grom multi od společnosti Amplifi můžete sehnat zde teď právě ve výprodejové akci. Právě lze objednat jen za 1599 Kč
Cena: 1599 Kč

Amplifi Cortex Polymer Grom poskytuje plnou ochranu trupu s velmi lehkými ventilačními SAS-TEC prvky. Má strategicky umístěné 4-way stretch panely a diskrétní bederní pás stvořený především pro vaše pohodlí. Spodní lem je z vnitřní strany opatřen silikonovou páskou, díky které drží vesta na místě a nevyhrnuje se. Chránič pak spolehlivě chrání páteř při pádech a nárazech. Chrániče Amplifi Cortex Polymer Vest splňují normu EN 1621-2.

Materiály

Power Webbing – Kvalitní pletené popruhy, který dávají bezchybný výkon a funkčnost v extrémních podmínkách. Splňují nejvyšší standardy trvanlivosti a pevnosti
Non Stick Velcro – Popruhy jsou speciálně navržené, aby lepily pouze tam, kde mají, tzn. že se nechytají na oblečení a nepoškodí tkaninu odtržením vlákna.
YKK Zipper – YKK zipy poskytují maximální kvalitu a funkčnost za jakýchkoliv podmínek. Jsou vyrobeny v souladu s OEKO-TEX, Standard 100, který analyzuje potencionálně škodlivé látky v textíliích.
Respiration Mesh – Lehká, ultra-prodyšná, 4-way stretch tkanina pro maximální pohodlí

Vychytávky

Sas Tech – Technologie Sas-tec zajišťuje, že chrániče jsou lehké, prodyšné a omyvatelné. Učinné proti všem druhům nárazů.
Body Map Construction – Založená na nejnovějších antropometrických a ergonomických datech, 3D tělesných skenech od špičkových sportovních vědců a specialistů na zranění.
Articulating Design – Tento koncept je inspirovaný přírodou, aby vám dal úplnou volnost pohybu, aniž by byla ohrožena vaše bezpečnost a pohodlí.
Air Circulation – Speciálně designovaný ventilační systém pro dokonalou regulaci teploty
Non-Slip Grip – Garantuje perfektní fit s extra silikonem či pěnovou gumou na lemech. Tím je zajištěno, že chrániče drží na svém místě a nabízejí tak maximální ochranu a pohodlí zároveň
Back Protection – Klíčová zóna na vašem chrániči pro nejvyšší ochranu zad
Ce-certified – chrániče Amplifi jsou certifikované a splňující normy Evropské Unie.
Belt Loops – Bederní pás, který pománá držet chránič na svém místě
Barva vícebarevná
Amplifi Cortex Polymer Grom multi u nás získáte za akční cenu 1750 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Amplifi


Top