Amix Nutrition Cortisol Blocker 60 kapslí

Tento exkluzivní produkt Amix Nutrition Cortisol Blocker 60 kapslí od společnosti Amix Nutrition snadno pořídíte tady teď opravdu výhodně. Cena od 494 Kč
Cena: 494 Kč

The Cortisol Blockers je prémiový produkt založený na unikátní kombinaci světově známého fosfolipidu fosfatidylserinu a extraktu rostliny bakopy drobnolisté. The Cortisol Blocker’s je prémiový produkt založený na unikátní kombinaci světově známého fosfolipidu fosfatidylserinu a extraktu rostliny bakopy drobnolisté. Bakopa drobnolistá podporuje centrální nervový systém, paměťové a mozkové tonikum, pozitivně ovlivňuje hippocampus.

The Cortisol Blocker’s je navíc obohacen o L-Tyrosin, L-Tryptofan, Alfa-lipoovou kyselinu a vitamín B6, který mimo jiné přispívá k normální funkci nervového systému, pomáhá k přirozenému metabolismu bílkovin a glykogenu, podporuje redukci únavy, vyčerpanosti a přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Doporučené dávkování:

  • Jako doplněk stravy užívejte 1 kapsli, nejlépe s lehkým jídlem po fyzické námaze a 1 kapsli před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Cortisol Blocker 60 kapslí:

1 kapsle RHP
Fosfatidylserin 400 mg
L-tryptofan 200 mg
Extrakt z bakopy drobnolisté 200 mg
L-tyrosin 200 mg
Alfa-lipoová kyselina 100 mg
Pyridoxin HCl – Vitamín B6 10 mg 714 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Fosfatidylserin (obohacený sojový lecitin), želatinová kapsle (vyrobena z čisté želatiny, vody, barviva: oxidu titaničitého), L-tryptofan, extrakt z bakopy drobnolisté, L-tyrosin, alfa-lipoová kyselina, stabilizátor: hydroxypropylmetylcelulóza Methocel®, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý; pyridoxin HCl.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Barva vícebarevná
Amix Nutrition Cortisol Blocker 60 kapslí u nás získáte za akční cenu 500 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top