Amix CarboJet Gain 2250g + šejkr

Nejprodávanější produkt Amix CarboJet Gain 2250g + šejkr od oblíbené značky Amix snadno pořídíte tady nyní za výhodnou cenu! Ceny již od 530 Kč
Cena: 530 Kč

CarboJet™ Gain je speciální sacharidovo-proteinový práškový koncetrát. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny Amix™ Protein Blend a exklusivní komplex sacharidů Amix™ CarboJet™ Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo® a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose®. Obsažené bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. CarboJet Gain 2250gCarboJet Gain je speciální sacharidovo-proteinový práškový koncetrát. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny Amix®Protein Blend a exklusivní komplex sacharidů Amix® CarboJet® Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo® a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose®.

strong>CarboJet Gain je obohacen o minerální premix PhosphoMatrix a multi-enzymový komplexu DigeZyme®! Neobsahuje aspartam !

CarboJet Gain je potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodná pro sportovce.

SLOŽENÍ:

CarboJet Gain s příchutí čokoláda obsahuje:

Amix ®Protein Blend (ultrafiltrovaný syrovátkový bílkovinný koncentrát, odtučněná syrovátka, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, CFM syrovátkový bílkovinný izolát s bílkovinnými frakcemi), Amix ® CarboJet® Matrix (maltodextrin, fruktóza, glukóza, isomaltulosa, škrob Vitargo®), zahušťovadla: xanthan, guma guar, emulgátor: sójový lecitin, kakaový prášek, minerální premix s procentem doporučené denní dávky minerálních látek pod 15% (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, hydrogenfosforečnan sodný), multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidlo: sukralosa (Splenda®), acesulfam K

DÁVKOVÁNÍ:

CarboJet Gain je určen pro přípravu koktejlů – produkt má plnou chuť v případě, že při jeho přípravě postupujete následovně: jedna odměrka obsahuje 50g. Doporučené dávkování je 1-3 odměrky denně do 30minut po ukončení tréninku.

Upozornění:
Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při. Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktózy.Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Neobsahuje látky dopingového charakteru.Shaker Fitsport 600ml – šejkr na nápoje

Moderní šejkr pro míchání nápojů.

Návod k použití: přípravek (doplněk stravy) vložte do lahve, přidejte tekutinu dle Vašeho výběru, uzavřete víkem a protřepejte.

Čištění: vypláchněte velkým množstvím vody s případným přidáním čistícího prostředku vhodným na mytí nádobí. Shaker je vhodný k mytí v myčce.

Upozornění: Nemíchat sycené nápoje.

Příchuť Vanilla
Amix CarboJet Gain 2250g + šejkr u nás získáte za akční cenu 579 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Amix


Top