Aminostar Xpower Caffeine Active 90 kapslí

Tento oblíbený kus Aminostar Xpower Caffeine Active 90 kapslí originál od výrobce Aminostar snadno seženete právě zde ve výprodejové akci. Cena od 209 Kč
Cena: 209 Kč

Kofein je látkou, která má silně stimulační účinky na centrální nervovou soustavu. Xpower Caffeine Active obsahuje kofein, který přispívá ke zvýšení výkonnosti, vytrvalosti a oddálení únavy, čímž umožňuje prodloužit dobu cvičení. Podporuje koncentraci a ostražitost.

Doporučené dávkování:

  • základní denní dávka je 1 kapsle asi 90 minut před fyzickým výkonem.

Upozornění: Obsahuje kofein, není vhodné pro registrované sportovce.Přípravek není určen pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy, osoby citlivé na kofein. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Pozor! Kofein má schopnost odvodňovat organismus, proto dodržujte zásady pitného režimu. Nemíchejte s alkoholem.

Skladujte v suchu při teplotě do 25 oC. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 7 měsíců.

Nutriční hodnoty Aminostar Xpower Caffeine Active 90 kapslí:

1 kapsle
Kofein 200 mg
Maltodextrin 200 mg

Složení:

Kofein, maltodextrin, želatinová kapsle (želatina, barviva: oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), látky protispékavé: oxid křemičitý, stearát hořečnatý.

Barva vícebarevná
Aminostar Xpower Caffeine Active 90 kapslí u nás získáte za akční cenu 209 Kč.

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Aminostar


Top