Aminostar Kre-Alkalyn 120 kapslí

Tento vynikající výrobek Aminostar Kre-Alkalyn 120 kapslí od výrobce Aminostar získate tady teď skutečně levně. Akční cena od 492 Kč
Cena: 492 Kč

Kre-Alkalyn je nová forma kreatinu vyvinuta na základě dlouholetého intenzivního výzkumu.

Kre-Alkalyn je nová forma kreatinu vyvinuta na základě dlouholetého intenzivníhovýzkumu. Ten ukázal, že standartní creatin má hodnotu PH nižší než 7,0 a tím se při styku s kapalinou rychle přeměňuje na creatinine, což je látka s vedlejšími účinky ( křeče, nevolnost), které byly dosud přisuzovány creatinu. Kre-alkalyn je creatinem s hodnotou PH vyšší než 12,0, které je docíleno spojením molekul s tzv.vyrovnávacími činidly , za použití celosvětově patentovaného výrobního procesu. Výsledkem je kompletně stabilní a světově jediný creatin (Kre-alkalyn), který se nepřeměňuje na creatinine. Aminostar Kre-Alkalyn obsahuje stabilní formu kreatinu, který pomáhá zvýšit fyzickou výkonnost při vysoce intenzivním tréninku.

Aminostar – překonávejte své hranice! Výrobky značky Aminostar jsou doporučeny Mezinárodní Asociací pro naturální kulturistiku INBA Europe a Českou společností pro naturální sport.

Kre-Alkalyn® je registrovaná ochranná známka laboratória Bioceutical (BR&D).

Kre-Alkalyn® (US patent č. 6,399, 661)

Kre-Alkalyn® is a registered trade mark of Bioceutical (BR&D) laboratory. Kre-Alkalyn® (US patent nr. 6,399, 661)

Aminostar Kre-Alkalyn – vhodné pro sportovce

SLOŽENÍ:

obsahuje: Kre-Alkalyn®, želatinová kapsle (želatina, barviva: oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), látky protispékavé: oxid křemičitý, stearát hořečnatý

DÁVKOVÁNÍ:

Základní denní dávka jsou 4 kapsle. Dávku je možné rozdělit na 1 kapsli ráno nalačno a 3 kapsle asi 60 min. před tréninkem. Dávku zapijte dostatečným množstvím vody.

UPOZORNĚNÍ

Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Příznivého účinku kreatinu se dosáhne při přívodu 3g kreatinu denně. Přípravek s touto dávkou kreatinu je určen pouze pro dospělé osoby, které podávají vysoce intenzivní fyzický výkon.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 1620 kJ (19%*)
Energetická hodnota 387 kCal (19%*)
Bílkoviny – proteiny 91,6 g (183%*)
Sacharidy – uhlohydráty < 0,1
Tuky 1,8 g (3%*)

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 kapsli
Kre-Alkalyn 83400 mg 750 mg

Barva vícebarevná
Aminostar Kre-Alkalyn 120 kapslí u nás získáte za akční cenu 542 Kč.

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Aminostar


Top