Alpina Granby QVM

Tento unikátní produkt Alpina Granby QVM od kvalitní značky Alpina jednoduše můžete získat tady teď v akci. V akci od 4999 Kč
Cena: 4999 Kč

Designově precizní lyžařské brýle Alpina Sport GRANBY QVM se systémem Quattroflex, Varioflex a Mirror – zrcadlové čočky. Díky polarizačnímu filtru Quattroflex jsou oči schopny vnímat lépe ostrost barev a tvarů a nedochází k tak rychlé únavě očí. Tento systém filtruje odlesky světla od skla, vody či sněhu a skrz čočku propouští pouze vertikálně polarizované světlo – proto je pohled přes ně vždy jasný a s kontrastem. Se systémem Varioflex čočky reagují na intenzitu UV záření a rychle mění zabarvení, což v kombinaci s Mirror efektem (zrcadlové zabarvení) zaručuje vysokou kvalitu ochrany Vašich očí. Díky minimalistickému provedení rámečku brýle výborně vypadají a nabízí i optimální zorné pole. Sférické čočky poskytují jasný panoramatický pohled. Měkké polstrování zajišťuje velmi vysoký stupeň pohodlnosti. Páska brýlí není na rámu brýlí uchycena napevno, nýbrž pohyblivě na speciálním háčku. Brýle tak mnohem lépe drží na lyžařské helmě a to také díky protiskluzové úpravě vnitřní strany pásku. Lyžařské brýle vhodné na střední a menší obličej. Technologie Doubleflex a Thermoblock zajišťují izolační vrstvu a chrání tak před mrazem a zvyšují viditelnost v mlze až o 20 %. Ventilační otvory v čočkách zajišťují odvětrávání vnitřního prostoru brýlí.

Comfort Frame – Okraje skel jsou anatomicky tvarované, aby ideálně seděly Vašemu tvaru obličeje.

180°+ View – Kombinace zaoblení čoček ve spojení se speciálním rámem brýlí zaručí větší jak 180° rozhled.

Airframe Venting System – Ventilační systém.

Hinge Band – Elastický pásek je uchycen pohyblivými háčky po stranách sjezdových brýlí. Brýle příjemně sedí, zejména při kombinaci s helmou.

Rimless – U brýlí bez rámu je rám redukován na minimum a větší čočka umožňuje širší zorné pole. Brýle bez rámů jsou vhodné na lyžování v prašanu, protože prachový sníh se nechytá na rámu a nesnižuje vidění.

Venting Lens – Zajišťuje průchod vzduchu tak, aby nedocházelo k zapařování brýlí.

Mirror – Zrcadlová úprava skel.

Quattroflex –
Varioflex –
Sperical Lens –
Barva bílá
Alpina Granby QVM u nás získáte za akční cenu 4999 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Alpina


Top