Allnature Kotvičník 60 kapslí

Kvalitní a žádaný kus Allnature Kotvičník 60 kapslí od top značky Allnature snadno můžete sehnat zrovna ve slevě! Akční ceny od 192 Kč
Cena: 192 Kč

Kotvičník – udržuje hormonální rovnováhu a správnou hladinu cukru v těle. Tento bylinný extrakt má velmi dobrý vliv na lidské zdraví. Je zdrojem energie a pomáhá tělu vytvořit si správnou obranu proti nemocem. Udržuje hormonální rovnováhu a správnou hladinu cukru v těle. Je výborný pro kardiovaskulární a nervový systém. Zmírňuje dýchací potíže a působí i na cholesterol. Je oblíbený mezi sportovci. Někteří jej vyhledávají pro jeho afrodiziakální účinky a také při stavech deprese, které dokáže zmírnit.

Doporučené dávkování:

  • 1–2 kapsle denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Užívejte 2 měsíce v jednom cyklu a potom alespoň na 14 dnů vysaďte.

Upozornění: Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Nutriční hodnoty Allnature Kotvičník 60 kapslí:

1 kapsle
Kotvičník zemní 250 mg

Složení:

želatinová kapsle, Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) standardizovaný extrakt, stearan hořečnatý rostlinného původu, mikrokrystalická celulóza.

Barva vícebarevná
Allnature Kotvičník 60 kapslí u nás získáte za akční cenu 189 Kč.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Allnature


Top