Adapt Nutrition Createc 1500 120 kapslí

Unikátní a oblíbený kus Adapt Nutrition Createc 1500 120 kapslí od společnosti snadno pořídíte tady skutečně levně! Teď za akční cenu 575 Kč
Cena: 575 Kč

Createc 1500 – umožňuje maximálně efektivní využití kreatinu! CÍL: SVALOVÁ HMOTA A SÍLA BEZ ZBYTEČNÉHO ZADRŽOVÁNÍ TEKUTIN

Unikátní kombinace vytvořená na základě nejnovějších vědeckých poznatků, umožňující maximálně efektivní využití kreatinu, bez dobře známých nežádoucích vedlejších účinků jako jsou: nevolnost, trávicí problémy, zbytečná retence vody atd.. Na všechny tyto překážky můžete zapomenou, protože s Createc 1500 zůstávají jen pozitiva, která jsou navíc znásobena nesrovnatelně silnějším účinkem. CreaTec 1500 je v celosvětovém měřítku první použitá směs Kreatinu HCl a Kreatin Magnapoweru (hořčík kreatin chelát). Díky této kombinaci je dosaženo o 60 % větší efektivnosti a využitelnosti pro tělo než u klasického Kreatin monohydrátu. Znamená to tedy, že pro stejný účinek je možné užívat menší dávky.

SPECIFIKUM: KREATIN HCL + CHELÁTOVÁ FORMA HOŘČÍKU (KREATIN MAGNAPOWER) A STABILIZACE pH

Kreatin Magnapower je čistý kreatin navázaný na hořčík v chelátové formě. Hořčík je nezbytný pro syntézu ATP a spolu s kreatinem vytváří transportní systém působící stejně efektivně jako kreatin hydrochlorid, avšak už při mnohem menší dávce.

Hořčík má alkalickou (zásaditou) povahu, proto v zažívacím traktu funguje tak, že zmírňuje kyselé prostředí a chrání kreatin, který zůstává aktivní a nerozpadá se na nepotřebný kreatinin. Kreatin HCL + hořčík kreatin chelát také nemají žádné vedlejší účinky v podobě zažívacích problémů.

Hlavní benefity produktu:

  • Kreatin HCl a Kreatin Magnapower
  • Bez zadržování vody
  • Maximální efekt při minimálních dávkách
  • Produkt obsahuje pouze efektivní složky v prověřených a účinných dávkách
  • Nejvyšší rating použitých surovin
  • Made in Canada

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Růst svalové hmoty
  • Alternativu klasickému kreatin monohydrátu

ADAPT NUTRITION – BE STRONG, ADAPT

Produkty, které fungují. To je hlavním mottem profesionální značky sportovní výživy Adapt Nutrition. Zakladatelem společnosti je britský specialista Adam Dickinson, který využil své dlouholeté zkušenosti v oboru a založil v roce 2014 nezávislou značku zaměřenou výhradně na funkčnost. Sofistikovaná struktura společnosti a exkluzivní kosmopolitní vztahy umožňují dosah na nejvyšší možnou kvalitu vzhledem k nejvyššímu ratingu surovin i k nejnovějším vědeckým poznatkům a vývoji. Centrální sídlo společnosti je ve Velké Británii, produkty jsou vyráběny na renomovaných výrobních linkách v Kanadě. Samotný název značky vychází z pojmu adaptace. Má-li se i Vaše tělo přizpůsobit Vašim cílům, vyžaduje správnou výživu ve správný čas, tak aby dobře zvládlo stres a zatížení, které na něj během tělesného tréninku ukládáte. A přesně k tomuto účelu jsou všechny produkty značky Adapt Nutrition sestaveny.

Doporučené dávkování:

  • 2 kapsle před tréninkem a další 2 kapsle ihned po tréninku. Můžete také užívat mezi jídly v netréninkové dny. Nepřekračujte dávku 4 kapsle denně!

Upozornění: Může obsahovat stopy mléka, lepku a suchých skořápkových plodů. Není určeno pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Pokud trpíte alergiemi, intolerancemi nebo užíváte léky, konzultujte před použitím s vaším lékařem. Neužívejte produkt, pokud se necítíte dobře! Nepřekračujte doporučenou dávku! Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí, pevně uzavírejte. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty Adapt Createc 1500 120 kapslí:

ve 2 kapslích
Kreatin hydrochlorid 750 mg
Kreatin Magnapower 750 mg

Složení:

kreatin hydrochlorid, kreatin Magnapower (hořčík kreatin chelát), protispékavá látka stearan hořečnatý, plnidlo mikrokrystalická celulóza.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, lepku a suchých skořápkových plodů.

Barva vícebarevná
Adapt Nutrition Createc 1500 120 kapslí u nás získáte za akční cenu 599 Kč.

Další produkty z kategorie Kreatin


Top