ACRA GB01 Hrudní pás k běžeckým pásům

Tento oblíbený výrobek ACRA GB01 Hrudní pás k běžeckým pásům od známého výrobce Acra můžete najít na našich stránkách teď skutečně levně! Ceny od 595 Kč
Cena: 595 Kč

Hrudní pás SIGMA je vysílač tepové frekvence (TF) s dosahem cca 1 metr, který pracuje na nekódované frekvenci 5 kHz a je určen pro komunikaci s fitness stroji různých renomovaných výrobců. Využití hrudního pásu jako příslušenství k běžeckým pásům je v možnosti stanovení maximální tepové frekvence, která je určující pro režim běžeckého pásu – dle výše tepové frekvence se pak řídí rychlost a náklon běžeckého pásu přes ovládací program, který je součástí běžeckého pásu.

  • Měření může probíhat na všech běžeckých pásech od modelu GB4600 výš. Měření tepové frekvence je použitelné téměř pro všechna sportovní odvětví.
  • Sledování tepové frekvence napomáhá optimalizovat výkon sportovce, případně zajistí zónu TF pro individuální potřeby (efektivní spalování tuků, udržovací kondiční cvičení, získání fyzické kondice, atd. …). V současné době je nejdokonalejším způsobem měření tepové frekvence snímáním srdeční odezvy přímo z hrudi cvičence. Hrudní pás působí jako katoda, která snímá tyto odezvy a dále je jako vysílač posílá digitální formou k přijímači (hodinky, počítač stroje …). Tento princip měření má přesnost téměř jako EKG. Pás je umístěn přes hrudník (přibližně na středu hrudníku pod prsními svaly) a bezdrátově vysílá informaci o tepové frekvenci na displej běžeckého pásu. Ten dle skutečné výše tepu zvyšuje nebo snižuje rychlost a náklon běžeckého pásu aby se co nevíce blížila zvolené tepové frekvenci.

Barva vícebarevná
ACRA GB01 Hrudní pás k běžeckým pásům u nás získáte za akční cenu 595 Kč.

Další produkty od výrobce Acra


Top