ACRA 244 cm Trampolína s ochrannou sítí CAA17

Výjimečný kus ACRA 244 cm Trampolína s ochrannou sítí CAA17 originál od výrobce Acra snadno naleznete u nás právě za akční cenu. Nyní lze objednat jen za 2995 Kč
Cena: 2995 Kč

Trampolínový set ACRASPORT je dodáván včetně ochranné sítě, bez schůdků, které jsou, stejně jako ochranný potah, volitelným doplňkem. Trampolínové sety jsou vyvinuté v souladu s nejpřísnějšími bezpečnostními normami, navíc se zaměřením na vysokou kvalitu a precizní zpracování všech komponentů. Konstrukce i aktivní odrazová plocha trampolíny jsou vyrobeny z předem testovaných materiálů vysoké kvality a námi dodávané trampolíny jsou proto špičkou ve svém oboru. Díky navržené konstrukci s mnoha bezpečnostními prvky, maximálně pružné a odolné odrazové ploše a důrazu kladenému na maximální bezpečnost a užitnou hodnotu splňuje tato trampolína bezpečnostní normy německé zkušebny TÜV NORD. Nekorodující galvanizované pružiny, odolná konstrukce rámu a aktivní plocha s vysokým odrazem vyvinutá v USA jsou vlastnosti, které řadí trampolínový set mezi špičkové výrobky.

Součástí trampolíny je ochranný kryt na pružiny zabraňující poranění osob při skákání. Tento kryt je při dešti mírně nasáklivý, voda ale brzy vysychá.

Trampolínový set 244 cm je určený pro exteriérové i interiérové využití. Set 244 cm dále obsahuje ochrannou síť včetně konstrukce zajišťující bezpečnost akční plochy. K setu jsou ještě určené volitelné doplňky- žebřík – doporučujeme náš model CAA25, ochranný potah proti povětrnostním vlivům, ochranná síť na nohy – proti možnosti lezení pod trampolínou (cílem je zabránit možnému zranění osob i zvířat při skákání), kotvící prvky zabraňující převrácení trampolíny nebo její odlétnutí při silných větrech.Všechny tyto výrobky je možné samostatně dokoupit dle vlastní potřeby.

Trampolíny Vám zajistí nejvyšší bezpečnost a kvalitu. Po dlouholetých zkušenostech s prodejem trampolín vybíráme ty nejkvalitnější materiály odolávající dlouhodobě extrémním podmínkám a našim zákazníkům se tak nabízíme maximální užitnou hodnotu.

Technický popis: – galvanizovaná konstrukce s maximální odolností proti korozi – 3 široké stojné dvojnožky zajišťují dokonalou stabilitu trampolíny – zesílený obvodový ochranný polštář s dlouhou životností – 48 galvanizovaných vysoce odolných pružin Výška trampolíny: 52 cm Průměr trampolíny: 244 cm Nosnost trampolíny: 110 kg Hmotnost trampolíny včetně ochranné sítě : 48 kg Vhodné pro exteriérové využití Schůdky nejsou součástí setu, je možné je dokoupit samostatně. Odrazová plocha: – akční plocha s vysokým odrazem – materiál odrazové plochy speciálně vyvinutý v USA s dlouhou životností – odolný proti UV záření Ochranná síť: – velmi pevná ochranná síť odolná proti UV záření – stabilitu a pevnost sítě zajišťuje 6 hlavních tyčí upevněných ke konstrukci trampolíny s ochranným návlekem z měkké pěnové hmoty – vstupní otvor je zajištěn zipem a pojistkou proti vypadnutí z akčního prostoru – snadná a rychlá montáž sítě – výška sítě: 165 cm – průměr sítě: 244 cm
Barva Modrá
ACRA 244 cm Trampolína s ochrannou sítí CAA17 u nás získáte za akční cenu 2995 Kč.

Další produkty z kategorie Trampolíny

Další produkty od výrobce Acra


Top